15/04/2011

Últims dies per inscriure's a la 2a Àgora Jove

Tindrà lloc el cap de setmana del 28 i 29 de maig al Masnou (el Maresme) i la data límit per inscriure's és el 20 del mateix mes.
Sota el lema “Joves d'orígens diversos, construïm ciutadania”, a  aquesta edició posarem sobre la taula les qüestions relatives als canvis que implica el fet migratori a Catalunya des d’una perspectiva jove. El fenomen migratori ha canviat significativament en les darreres dècades. L’arribada de joves de diversos orígens esdevé un repte per a la societat catalana, en la mesura que pot comportar una tendència a l’increment de les desigualtats socials o pot servir com a estímul per l’augment de la cohesió social.

Així, ens proposem fer una anàlisi compartida de la realitat juvenil en relació a la ciutadania jove d’orígens diversos, mitjançant un model fort de participació i de creació de discurs entre les entitats membres del CNJC. 

La data límit per fer les inscripcions és el dia 20 de maig i disposeu de 2 places per entitat. Per facilitar l’organització agrairíem que ens retorneu el full d'inscripció omplert a aquest mateix correu (consell@cnjc.cat) el més aviat possible. Us recordem també que les places són limitades.

Finalment, us demanem que ens expliqueu les experiències de la vostra entitat en relació a la construcció de ciutadania, ja que a l'Àgora Jove posarem en comú les vostres bones pràctiques. Amb aquest objectiu adjuntem una fitxa que agrairíem que ens retorneu complerta juntament amb la inscripció.

Podeu trobar el programa, la fitxa d'inscripció i la fitxa de bones pràctiques als documents adjunts.

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.