15/01/2015

​Col·labora a la Marató de Donants de Sang 2.0, del 16 al 23 de gener

Aquest any la campanya va adreçada especialment a donants joves.Des del Banc de Sang i Teixits, juntament amb Direcció General de Joventut, se’ns ha fet arribar la crida per la campanya “Marató de Donants 2.0”, que comença demà dia 16 i fins al 23 de gener.
 
Aquesta campanya de donació de sang enguany va adreçada especialment a donants joves, i és per això que se’ns ha demanat la nostra col·laboració com a entitats juvenils. En particular, busquen noves persones donants, i si pot ser nois i noies que tinguin 18 anys i vulguin estrenar-se amb la donació i/o ajudar-los a dinamitzar la campanya via xarxes socials.
 
Així doncs, us demanem que feu difusió del missatge per reservar hora i engrescar el jovent a implicar-s’hi a través de les vostres xarxes socials. Podeu trobar més informació de la campanya i missatges a difondre a la pàgina web "Marató Donants" i a la nota de premsa elaborada pel Banc de Sang i Teixits.
 
Aprofitem per recordar-vos que teniu a la vostra disposició la secció web de Salut del CNJC, on podeu trobar el Banc de Recursos sobre Salut actualitzat a finals de 2014.
 

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.