10/09/2015

11-S, el jovent organitzat compromès amb el país

El CNJC celebra una diada participativa i reivindicativaCom cada 11 de setembre, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, participarem a l’Ofrena Floral al Monument a Rafael de Casanovas. Volem que aquest gest sigui una representació del moviment juvenil organitzat, de la seva pluralitat i la seva força. Per això, us animem a participar a  l’ofrena del CNJC i que a continuació pugueu fer les ofrenes de les vostres entitats.
 
El moviment associatiu juvenil és un element clau i imprescindible per a la construcció d’una societat amb qualitat democràtica, ja que es tracta d’un moviment que sempre s’ha caracteritzat per ser una veritable escola de ciutadania, de pensament crític i d’acció constructiva per a la millora social en l’àmbit col·lectiu.
 
Per aquestes raons, des de la pluralitat i la unitat, volem ser presents a l’Ofrena per mostrar el compromís de les organitzacions juvenils amb la transformació del país.
 
El lloc de trobada de les entitats juvenils per l'ofrena floral serà a les 9h a la de cruïlla Ronda Sant Pere amb Ali Bei (mapa).
 
El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), com a plataforma que aglutina les principals organitzacions juvenils del país des de 1979, sempre ha estat una entitat compromesa amb el present i el futur de Catalunya. Així, no pot quedar-se al marge de la situació política i del debat sobre el dret a l’autodeterminació del nostre país.
 
La Diada de 2015, com ja ve succeint des de fa anys, tornarà a ser espai per a la mobilització. Persones i entitats que volen debatre i decidir lliurement sobre el futur del país, és per això que celebrem aquests espais de participació ciutadana i encoratgem a participar-hi!
 
Com diu el lema que hem escollit per fomentar la participació juvenil a les pròximes eleccions: “Fes un pas endavant!”, perquè la diada no és un dia per quedar-se a casa!
 
Feliç i reivindicativa diada! 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.