29/06/2012

125 anys de la primera llei d'associacions

Associacions, cooperatives, sindicats i plataformes representants d'entitats del tercer sector social, cultural, juvenil i de cooperació vindiquen la primera llei d'associacions com un pas determinant l'any 1887 en la construcció de ciutadaniai en la democratització del país.

Associacions, cooperatives, sindicats i plataformes representants d'entitats del tercer sector social, cultural, juvenil i de cooperació vindiquem la primera llei d'associacions com un pas determinant l'any 1887 en la construcció de ciutadaniai en la democratització del país.

El 30 de juny de 2012, les organitzacions sota-signants volem celebrar aquesta efemèride amb una campanya a les xarxes #associacionisme125 amb l'objectiu de recordar aquesta data que posa la primera pedra al fet associatiu, tal com el coneixem ara i que s'expressa a Catalunya en partits polítics, sindicats, associacions, cooperatives, etc.

 

Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya

Ens de Comunicació Associativa, l'ENS

Consell Nacional de la Joventut de Catalunya

Confederació Catalana d’ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament

Coordinadora Catalana de Fundacions 

Empresa social - Federació de Cooperatives de Catalunya

Consell d'Associacions de Barcelona, CAB

Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya

CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya

CONFAVC i FAVB

Moviment Laic i Progressista

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.