Actualitat

11/05/2012

12M mobilització global

La Plataforma Prou Retallades fa una crida a la ciutadania a participar en les mobilitzacions convocades pel 12 de maig.

La Plataforma Prou Retallades, de la qual el CNJC n’és membre, s’afegeix a la crida per a la mobilització global d’aquest dissabte 12 de maig que té per lema “No tenim por. El 12 de maig sortim al carrer a defensar la democràcia, els drets socials i les llibertats civils”. Així, la Plataforma anima a la ciutadania a participar a la manifestació que començarà, a les 18h, a la Plaça Catalunya de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és, segons el manifest de la Plataforma,  fer front a la degradació de la democràcia en mans de la dictadura dels mercats; la retirada d'una reforma laboral que atempta contra els drets del poble treballador; demanar que s'aturin les retallades en sanitat i educació; i exigir que es posi fre a l'onada de criminalització, liderada pel Conseller d'Interior de la Generalitat, Sr. Felip Puig, i pel Ministre d'Interior, Sr. Jorge Fernández Díaz, contra les expressions democràtiques de protesta social.

 
En aquest sentit la Plataforma Prou Retallades demana:
 

  • Ni un euro més per rescatar els bans
  • Un habitatge digne i garantit
  • Educació i sanitat públiques i de qualitat
  • No a la precarietat laboral. No a la reforma
  • Renda bàsica universal

El punt de trobada de la Plataforma serà a partir de les 17:30 a Pça Catalunya, a la cantonada amb el carrer Pelai (davant del Zurich).

Documents adjunts 
AdjuntMida
PDF icon Manifest 12M98.44 KB

Subscriu-te!