05/11/2014

13a edició dels Premis de l’associacionisme jove català

El termini de presentació de candidatures finalitza el dia 24 de novembre.

Arribem a la 13a edició dels Premis de l’associacionisme jove català que convoca anualment el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) amb l’objectiu de reconèixer la tasca que fan les entitats juvenils i visibilitzar els seus projectes i trajectòries.
 
Tornem a apostar perquè els guardons els facin estudiants d’ensenyaments artístics, per tal que així tinguin un valor afegit i una singularitat. Aquest any seran obra dels alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona.  
 
En totes les categories d’aquests premis les entitats i organitzacions poden presentar candidatura per altres entitats o bé per a elles mateixes.
 
El termini de presentació de candidatures finalitza el dia 24 de novembre.
 
La resolució final dels premis es decidirà en el marc del Secretariat del Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC). L’entrega de premis es farà, com cada any, durant el Sopar de l’associacionisme, que enguany tindrà lloc el dia 29 de novembre a Barcelona. S’informarà a les entitats i projectes premiats durant la setmana abans de l’entrega dels premis.  
 
En aquesta edició hem canviat una de les categories dels premis, introduint així el premi a la iniciativa transformadora. Així doncs, les categories dels premis són les següents:
 
  • Premi a la trajectòria (accediu al formulari per proposar candidatures)
  • Premi al projecte o activitat associativa (accediu al formulari per proposar candidatures)
  • Premi a la iniciativa transformadora (accediu al formulari per proposar candidatures)
Podeu consultar el document complet de les bases dels premis.
 
 
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.