Actualitat

04/02/2014

15 de març: 36a Assemblea General Ordinària (AGO) del CNJC

Es farà al Centre Cívic Cotxeres de Sants (Carrer de Sants, 79 Barcelona). La 36a Assemblea General Ordinària (AGO) del CNJC tindrà lloc el proper 15 de març a Barcelona, concretament al Centre Cívic Cotxeres de Sants (Carrer de Sants, 79, Barcelona). 

Com sabeu, aquest és l'espai de trobada de les entitats membres, on fem balanç de la feina feta durant el darrer mandat, definim els nous projectes i triem l'equip humà que els portarà endavant. Volem recordar-vos també que la participació a l’Assemblea és un deure de les entitats membres i que cal vetllar que es compleixi.

Us avancem ja alguns documents per tal que els pugueu revisar i consultar.
 
Són els següents:
 

 
Us informem que per a fer la inscripció, heu d'omplir un formulari en línia que trobareu aquí. El termini s'ha ampliat fins el 5 de març.
 
Us recordem també que les resolucions a debatre a l’Assemblea General s'han de presentar a secretaria del CNJC (consell@cnjc.cat) amb una antelació de set dies (8 de març) de l’Assemblea General. Per causes degudament justificades o per la urgència del tema, la Mesa podrà acceptar la presentació de resolucions ultrapassat el termini, amb el consentiment de l’Assemblea General.
 
La documentació de les candidatures als llocs vacants del Secretariat, de l’Equip d’Assessorament Econòmic o del Patronat de la Fundació Triangle Jove s’ha de presentar a l’oficina tècnica com a molt tard 24h abans que comenci l’AGO, però si ens la feu arribar abans la podrem fer arribar amb antelació a les entitats. En cas de voler presentar una candidatura us heu de posar en contacte amb nosaltres i us informarem de la documentació que cal aportar.
 

 

Subscriu-te!