Actualitat

21/10/2014

15 de novembre, Comitè Executiu del CNJC

Tindrà lloc el dissabte 15 de novembre a la seu del CNJC. Començarà a les 9:30 en primera convocatòria i a les 10h en segona convocatòria.Us convoquem al Comitè Executiu del CNJC que tindrà lloc el dissabte 15 de novembre a la seu del CNJC (Plaça Cardona, 1-2 baix, Barcelona). El Comitè Executiu començarà a les 9:30 en primera convocatòria i a les 10:00 en segona convocatòria.

El Comitè Executiu és l’espai d’intercanvi de parers de les entitats entre assemblees en el qual hi participen els i les màximes responsables de les entitats.

L’ordre del dia serà el següent: (descarregar l’ordre del dia):

Benvinguda i constitució del Comitè Executiu
Lectura i aprovació, si escau, de l’acta del darrer Comitè Executiu, 28 de juny de 2014
Seguiment del Pla de Treball 2014-2015 
Elecció de la temàtica de la 9a Àgora Jove. 
Consulteu el document explicatiu per a proposar temàtiques.
Presentació i aprovació, si escau, de resolucions (Les resolucions a debatre en el Comitè Executiu s'han de presentar a la Secretaria del CNJC (consell@cnjc.cat) amb una antelació de set dies (8 de novembre a les 10h) respecte a la celebració del Comitè Executiu. Per causes degudament justificades o per la urgència del tema, la Mesa podrà acceptar la presentació de resolucions ultrapassat el termini, amb el consentiment de l’Assemblea General.)
Comunicació del projecte guanyador del Concurs 1% per a projectes de transformació global. (Les entitats que vulguin presentar candidatura poden presentar els seus projectes fins el divendres 31 d’Octubre de 2014 a internacional@cnjc.cat. Podeu descarregar-vos eldocument de convocatòria i el formulari de sol·licitud.)
35è aniversari del CNJC
Informacions diverses
Torn obert de paraules
Cloenda

Us informem que l'acreditació al Comitè Executiu s’ha de fer en línia a través d’aquest enllaç abans del 14 de novembre a les 14 hores.

Aprofitem per informar-vos que enguany el Sopar de l’associacionisme jove català no tindrà lloc el mateix dia del Comitè Executiu. Aquest any el sopar serà el dissabte 29 de novembre, a Barcelona. Aviat rebreu una invitació amb l’hora i el lloc.

Per qualsevol dubte o consulta, us podeu posar en contacte amb nosaltres.
 

Subscriu-te!