23/12/2016

Per un 2017 on la participació juvenil sigui la protagonista!

Des del CNJC us desitgem molt bones festes d'hivern i una bona entrada al 2017. Nosaltres encarem l'any nou amb uns propòsits ben clars: seguir defensant els drets de les persones joves i fomentar l’associacionisme i la participació juvenil.

Per fer-ho, aquest any tenim molts reptes sobre la taula. Un d'ells és elaborar la IV Carta Catalana de la Joventut. Un document que recollirà les principals inquietuds del jovent català i propostes per canviar aquesta realitat. Cal que la carta sigui plural i ens representi a tots i totes. Per això, animem a les associacions juvenils, consells locals de joventut i joves d'arreu de Catalunya a que hi digueu la vostra participant a les diferents trobades i grups de debat que es faran als diferents territoris. Ben aviat us en donarem més informació!

Per seguir transformant plegades, us desitgem un 2017 ple d'associacionisme, justícia global i participació!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.