07/12/2017

El 21D #MovemFitxa: El jovent al centre del debat polític

El proper dimecres 13 de desembre de 2017 tindrà lloc a Barcelona l’únic debat electoral en clau juvenil en el context de la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre. L’acte comptarà amb la presència i participació de candidats i candidates joves de tots els partits polítics amb representació parlamentària.

L’esdeveniment ‘21D: El jovent al centre del debat polític’ està organitzat de manera conjunta entre el Consell de Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. El debat s’emmarca dins la campanya de foment de la participació juvenil del CNJC #MovemFitxa actualment en curs.

 

Participants:
JxC - David Martínez
C’s - David Mejía
CEC - Munsa Mompió
ERC -Pau Morales
PPC - Irene Pardo
PSC - Judit Riera
CUP-CC - Maria Rovira

El debat, que estarà moderat per Laura Aznar, periodista del mitjà de comunicació Crític, tindrà tres blocs temàtics: ssociacionisme, emancipació i cohesió social. Per últim s'obrirà espai per a que el públic pugui participar.

Dimecres 13 de desembre
19.00h
Espai Jove La Fontana (Barcelona)

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.