20/01/2012

3 de març, 34a Assemblea General del CNJC

Ja hi ha data i lloc de la 34a Assemblea General Ordinària del CNJC. Enguany se celebrarà el dia 3 de març al Mas Guinardó, a Barcelona i durarà fins el vespre. El lema és "Construïm ciutadania".

Ja hi ha data i lloc de la 34a Assemblea General Ordinària del CNJC. Enguany se celebrarà el dia 3 de març al Mas Guinardó (C/ Maspons i Labrós, 2-12), a Barcelona i durarà fins el vespre. El lema d’aquest any és "Construïm ciutadania".

Com sabeu, l’AGO és l'espai de trobada de les entitats membres, on fem balanç de la feina feta durant el darrer mandat, definim els nous projectes i triem l'equip humà que els portarà endavant.

En aquesta 34a Assemblea General les entitats acreditades valoraran i aprovaran, si s'escau, l'informe de gestió del curs que es tanca i el pla de treball per al següent, a més de les resolucions que el Secretariat i les mateixes entitats presentin per ser debatudes en assemblea. Així mateix, l'assemblea d'enguany suposa un relleu en la figura del president, ja que Benjamí Aguilar acaba el seu mandat, així com de bona part del Secretariat.
 

Per inscriure’s a l’AGO és necessari que ompliu dos documents: el formulari en línia que podeu trobar si feu clic aquí i el document word que us adjuntem en aquesta notícia. Us pregaríem que omplíssiu el formulari en línia abans del 10 de febrer. Però recordeu que per tal que sigui efectiva l'acreditació, a banda de fer arribar el document word per fax o correu electrònic, (territorial@cnjc.cat) heu de portar l'original segellat i signat pel Secretari/ària de l'entitat el dia de l'Assemblea, si no l'heu fet arribar abans a la seu del CNJC. 

 

Documents adjunts 
AdjuntMida
Microsoft Office document icon Acreditacions XXXIVAGO CNJC150 KB

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.