23/02/2021

43a Assemblea General Ordinària - Connectats per transformar!

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya celebra, com cada any al mes de febrer, la seva Assemblea General Ordinària. Aquesta és el principal òrgan de govern de la plataforma, i alhora un espai de debat on totes les entitats juvenils del Consell hi podran dir la seva per tal d’encarar els reptes del present i futur de l’associacionisme juvenil.

Aquest any recollim totes les experiències a les quals ens hem vist forçades a adaptar-nos des de l'inici de la pandèmia. Tanquem un any especial i, per descomptat, ho fem també amb un format particular. Per primera vegada, l'Assemblea General del CNJC serà en format virtual. En emissió en directe des de la Lleialtat Santsenca (Sants, Barcelona), el secretariat i les entitats estaran connectats per definir les línies d'actuació de la plataforma durant aquest 2021.

L'esdeveniment iniciarà amb la intervenció de la Laia Girós, directora general de joventut. A continuació, durant la 43a AGO, entre d'altres es presentarà l'informe de gestió del Secretariat del 2020, on s’explica de manera detallada la feina feta des del CNJC i els seus diferents projectes, en matèria d’investigació, incidència, formació, sensibilització i suport a les entitats.

A més a més, es presentaran candidatures d'entrada al secretariat i es debatrà i se sotmetrà a votació el Pla de Treball 2021, que serà el full de ruta del CNJC durant aquest any en curs.

Per últim, estaca d'aquesta AGO, la presentació, fins al moment, de dues resolucions per les quals el secretariat i algunes entitats membres pretenen posicionar el CNJC a favor de la Renda Bàsica Universal i apostar per blindar el català com a llengua vehicular en el sistema educatiu.

El 2021, al CNJC, seguim connectats per transformar!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.