11/06/2014

8a Àgora Jove "Participem per transformar. L'associacionisme i voluntariat que volem"

Tindrà lloc aquest cap de setmana (14 i 15 de juny), a l’alberg J.M. Batista i Roca – El Masnou.El pròxim cap de setmana, 14 i 15 de juny, tindrà lloc a l’alberg d’El Masnou la 8a Àgora Jove, un espai de debat i participació organitzat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), sobre un assumpte concret que afecta especialment la gent jove. En aquest cas, el tema a tractar serà l’associacionisme i el voluntariat.
 
El dissabte 14 de juny a les 10h del matí es faran les ponències inaugurals que comptaran amb la participació de Fernando Pindado (expert en participació ciutadana i moviments veïnals), Marc Viñas (subdirector general de cooperació social i voluntariat), Fidel Gonzàlez (expert en participació juvenil i ex secretari general de Casals de Joves de Catalunya) i Miquel Àngel Essomba (doctor en pedagogia i expert en associacionisme educatiu i cultural).
  
Alguns dels objectius de la trobada són garantir un espai formatiu sobre l'associacionisme i el voluntariat, actualitzar el discurs sobre el model d'associacionisme i voluntariat que ha de defensar el CNJC, i donar a conèixer entre els participants l'estat i el contingut de la proposta de llei del voluntariat.
 
Aquest tipus de trobades, que són obertes al jovent i gratuïtes pels membres d’entitats del CNJC, han abordat anteriorment qüestions com la situació laboral del jovent; ciutadania i immigració; participació i democràcia, espai públic, gènere i educació, i s’han celebrat a Coma-ruga (Baix Penedès), El Masnou (Maresme), Vic (Osona) i Manresa (Bages).

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.