24/11/2015

Acció a xarxes socials pel 25N, Dia internacional contra la violència envers les dones

L'acció consisteix a fer fotos en grup amb bafarades que continguin missatges sobre les relacions de parella en adolescents i penjar-les a Twitter amb el hashtag #TambéÉsViolència.A la passada Comissió de gènere del CNJC es va decidir preparar una acció reivindicativa pel 25N, Dia internacional contra la violència masclista. L'acció consisteix a fer fotos en grup amb bafarades que continguin missatges sobre les relacions de parella en adolescents. Durant el 25N les fotos s'hauran de penjar a Twitter amb un hashtag comú: #TambéÉsViolència.

També us animem a compartir activitats i recursos sobre la violència masclista amb el mateix hastag #TambéÉsViolència. El Pla de Treball del CNJC destaca com un objectiu principal de treball, el seguiment i sensibilització en violència gènere.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.