29/07/2014

Acollida i formació interna de la borsa de formadors i formadores del CNJC

S'ha celebrat el cap de setmana del 18 al 20 de juliol. La borsa ja compta amb 15 membres i es consolida en la seva vessant internacional.La borsa de formadors i formadores del CNJC ha donat la benvinguda a les noves integrants en un cap de setmana de formació i discussió interna a la població de Queixans. Han participat a la trobada 7 membres de la borsa, la secretària a càrrec d’educació no formal i la tècnica d’internacional del CNJC.
 
Durant aquest cap de setmana s’ha inclòs una part de coneixença i cohesió grupal per tal d’establir les bases pel funcionament de la borsa durant el pròxim curs. També s’ha dut a terme una sessió de formació interna sobre metodologies participatives i les percepcions de l’educació no formal.
 
A més, s’ha presentat a les noves incorporacions els objectius del CNJC per aquest curs, el rol que juga la borsa tan nacional com internacionalment, i els espais i activitats on aquesta participa, contribuint a fer més democràtics i horitzontals els processos amb les entitats. Per últim, es va concloure la trobada amb una planificació del curs 2014-15 i discussió de procediments de millora de la comunicació i aprenentatge interns de la borsa.
 

 

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.