Actualitat

29/07/2014

Acollida i formaci贸 interna de la borsa de formadors i formadores del CNJC

S'ha celebrat el cap de setmana del 18 al 20 de juliol. La borsa ja compta amb 15 membres i es consolida en la seva vessant internacional.La borsa de formadors i formadores del CNJC ha donat la benvinguda a les noves integrants en un cap de setmana de formaci贸 i discussi贸 interna a la poblaci贸 de Queixans. Han participat a la trobada 7 membres de la borsa, la secret脿ria a c脿rrec d鈥檈ducaci贸 no formal i la t猫cnica d鈥檌nternacional del CNJC.

Durant aquest cap de setmana s鈥檋a incl貌s una part de coneixen莽a i cohesi贸 grupal per tal d鈥檈stablir les bases pel funcionament de la borsa durant el pr貌xim curs. Tamb茅 s鈥檋a dut a terme una sessi贸 de formaci贸 interna sobre metodologies participatives i les percepcions de l鈥檈ducaci贸 no formal.

A m茅s, s鈥檋a presentat a les noves incorporacions els objectius del CNJC per aquest curs, el rol que juga la borsa tan nacional com internacionalment, i els espais i activitats on aquesta participa, contribuint a fer m茅s democr脿tics i horitzontals els processos amb les entitats. Per 煤ltim, es va concloure la trobada amb una planificaci贸 del curs 2014-15 i discussi贸 de procediments de millora de la comunicaci贸 i aprenentatge interns de la borsa.

Subscriu-te!