18/01/2021

Activem l'energia transformadora!

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) seguim treballant per assolir l’apoderament del jovent i avançar cap a la participació en igualtat d’oportunitats.

Ara, en conveni amb la Diputació de Barcelona hem creat aquest projecte educatiu que cerca aprofundir en les habilitats i el coneixement necessaris per a la participació que ja són inherents a les persones joves i activar-los a través de reptes i de la descoberta d’experiències que els poden resultar motivadores.

El projecte Activem l’energia transformadora és una proposta educativa dirigida a tots els centres d’educació secundària de la província de Barcelona amb aquests objectius:

  • Generar interès cap als afers públics

  • Fomentar l’adquisició de responsabilitat i compromís social i comunitari 

  • Dotar de coneixements i recursos per a la participació social i comunitària 

  • Promoure la implicació del jovent en l’entorn proper

Tant el taller com el material educatiu els basarem en la metodologia de l’Aprenentatge Basat en Projectes (ABP), d’aquesta manera el cicle d’aprenentatge dels i les joves anirà en consonància amb el repte que es planteja durant el taller i es tancarà i s’aprofundirà a través del material, que per si mateix serà un altre repte. 

Des del CNJC us convidem a compartir els resultats del projecte educatiu a les xarxes socials, citant-nos amb @CNJCat i fent servir l’etiqueta #EnergiaTransformadora.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.