Actualitat

14/06/2016

AECS, Joves de La Salle i A.E. Turribus reben els premis 2016 de l鈥橝ssociacionisme Jove

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ha entregat els Premis de l鈥橝ssociacionisme Jove Catal脿 en el marc de la Festa de l鈥楢ssociacionisme celebrada el dissabte 11 de juny a l鈥檃vinguda Roma de Barcelona. Les guanyadores d鈥檃questa 15陋 edici贸 han estat:
Alumnes de l鈥Escola d'art i superior de disseny聽Pau Gargallo聽de聽Badalona s鈥檋an encarregat del disseny i elaboraci贸 dels guardons.

La Festa de l鈥橝ssociacionisme, que per segon any consecutiu es va celebrar a l鈥檃ire lliure, busca promoure el teixit associatiu juvenil, fer xarxa i crear un espai de trobada entre membres de les entitats i responsables institucionals de les pol铆tiques de joventut. En aquest sentit, l鈥檃cte va comptar amb la pres猫ncia de la directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Marta Vilalta, i del director general de l'Ag猫ncia Catalana de la Joventut, Cesc Poch. Representants i candidats de diversos partits pol铆tics tamb茅 van assistir a l鈥檃cte.

La festa va comptar amb un sopar per a les prop de 20 entitats assistents i amb un concert del grup Quinteto Perversiones i del PD Porco Rosso obert al p煤blic.

Album de fotografies al Facebook del CNJC.聽

Subscriu-te!