14/06/2016

AECS, Joves de La Salle i A.E. Turribus reben els premis 2016 de l’Associacionisme Jove

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ha entregat els Premis de l’Associacionisme Jove Català en el marc de la Festa de l‘Associacionisme celebrada el dissabte 11 de juny a l’avinguda Roma de Barcelona. Les guanyadores d’aquesta 15ª edició han estat:
Alumnes de l’Escola d'art i superior de disseny Pau Gargallo de Badalona s’han encarregat del disseny i elaboració dels guardons.

La Festa de l’Associacionisme, que per segon any consecutiu es va celebrar a l’aire lliure, busca promoure el teixit associatiu juvenil, fer xarxa i crear un espai de trobada entre membres de les entitats i responsables institucionals de les polítiques de joventut. En aquest sentit, l’acte va comptar amb la presència de la directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Marta Vilalta, i del director general de l'Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch. Representants i candidats de diversos partits polítics també van assistir a l’acte.

La festa va comptar amb un sopar per a les prop de 20 entitats assistents i amb un concert del grup Quinteto Perversiones i del PD Porco Rosso obert al públic.

Album de fotografies al Facebook del CNJC. 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.