10/04/2018

Arriba l’Àgora Jove 2018: Participació i incidència política infantil i juvenil

Els propers dies 14 i 15 d’abril de 2018, tindrà lloc al Maresme l’edició d’enguany de l’Àgora Jove. Es tracta d’un espai de trobada que pretén aplegar joves d'arreu de Catalunya per tal de conèixer experiències participatives actuals i debatre i reflexionar sobre quin és l'estat de la participació d'infants i joves

Tindrem també l'oportunitat de pensar junts i juntes com augmentar la capacitat d’incidència juvenil i infantil a les polítiques públiques, a les nostres ciutats i/o pobles, centres educatius i entitats.
L’Àgora Jove s’articularà al voltant de diferents activitats que inclouran la dimensió formativa, els debats i la participació activa de les persones assistents. 

Coneixerem diferents experiències actuals que es duen a terme des dels municipis, entitats i centres educatius on l’eix fonamental és la incidència en aquest espai. Analitzarem els elements potencials del projectes i podrem debatre què tenen en comú les diferents experiències així com quins reptes ens haurem d’afrontar en un futur. També comptarem amb tallers formatius i experimentarem estratègies per a promoure la participació juvenil.

Qui hi pot participar?

El CNJC es planteja l’Àgora Jove com un espai de participació clau de les entitats del Consell. Tanmateix també està obert a altres entitats del moviment associatiu juvenil i altres persones joves interessades d’entre 16 i 30 anys.

Com inscriure’s a la trobada?

L’assistència a l’Àgora Jove no té cap cost per a la persona participant, però cal omplir el següent formulari abans del proper 5 d'abril de 2018.

Data: 14 i 15 d'abril de 2018
Lloc: El Masnou. Alberg J.M Batista i Roca

Més informació...


 

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.