31/07/2020

Àgora Jove 2020: Per la justícia climàtica, conreem alternatives!

La pandèmia de la Covid-19 ens ha fet alterar el calendari, però en cap cas hem plantejat rendir-nos i anul·lar l‘Àgora Jove, la trobada anual de l’associacionisme juvenil per fer cohesió, formar-nos i compartir experiències i inquietuds.

Així doncs, el proper 26 de setembre, arriba la nova edició de l’Àgora Jove, encarada al debat i a promoure iniciatives en relació a la justícia climàtica des de les entitats juvenils. L’esdeveniment, que tindrà lloc durant tot el dia a la Nau Bòstik (Barcelona), comptarà amb una ponència teòrica inicial sobre els sistemes de producció i consum i amb una taula rodona participada per entitats que plantegen models econòmics i de consum alternatius. A la trobada també podreu gaudir de tallers formatius d’activisme, on col·lectius ecologistes ens explicaran les seves estratègies de lluita i treball. Així mateix, l’Àgora comptarà amb tallers per posar en pràctica el consum conscient i amb un espai de treball conjunt per tal de definir els reptes de l’ecologisme i les demandes de l’associacionisme juvenil en matèria de justícia climàtica.

Durant tota la jornada s’habilitarà un espai per fer xarxa entre els diferents col·lectius assistents i compartir experiències.

A la tornada de l’estiu publicarem el programa sencer i l’enllaç per a les inscripcions.

L’Àgora Jove 2020 s’haurà de desenvolupar seguint les mesures d’higiene i seguretat per prevenir el contagi de la Covid-19. Per aquest motiu, disposarem de gel desinfectant, respectarem la distància entre les assistents i serà obligatori l’ús de mascareta.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.