Actualitat

18/01/2012

Ajuts per a entitats sense ànim de lucre

La Comissió Europea és qui els convoca i el termini de presentació de sol·licituds acaba el dia 1 de febrer de 2012.

La Comissió Europea ha obert la convocatòria dels ajuts per a l’any 2012 del programa “Joventut en Acció”. El termini de presentació de sol·licituds acaba el dia 1 de febrer del 2012.

Els objectius generals dels ajuts són: infondre entre els joves europeus el sentit de ciutadania europea activa, la solidaritat i la tolerància, així com implicar-los a l’hora de modelar el futur de la Unió Europea. Aquest programa promou la mobilitat dins i fora la UE, l’aprenentatge no formal i el diàleg intercultural. També fomenta la inclusió de tots i totes els i les joves, independentment del context educatiu, social i cultural del que procedeixi.

Poden optar a aquests ajuts les organitzacions no governamentals sense afany de lucre, ens públics locals i regionals, grups de joves no associats, entitats actives a nivell europeu en el camp de la joventut (ONGE), amb seus en, al menys, vuit països del programa, i organitzacions no governamentals internacionals. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.

Per altra banda, La Fundación Caja Madrid ha convocat unes beques dirigides a estudiants que es trobin en possessió d’un títol superior o que es trobin cursant el darrer any de la llicenciatura. L’objectiu és que puguinfer estudis de postgrau (màster, doctorat o treballs d’investigació) a Europa, Estats Units i Canadà. Trobareu més informació d’aquestes beques al següent enllaç.

Subscriu-te!