25/04/2017

Ampliem el termini d’inscripcions per al Congrés fins al 4 de maig

Si encara no ho has fet, tens una setmana més per apuntar-te al Congrés Català de la Joventut: hem ampliat el termini d’inscripcions fins al 4 de maig!

Els i les joves tenim moltes propostes per millorar el nostre entorn... però realment se’ns escolta? Els dies 13 i 14 de maig, tenim una oportunitat immillorable per detectar quines són les nostres necessitats i posar en comú propostes de canvi, al Congrés de la Joventut!

Com ho farem? Els plantejaments que sorgeixin durant aquests dos dies a L’Hospitalet de Llobregat es posaran en comú amb diversos tallers participatius, on es tractara l’educació, la cultura, el treball, l’habitatge, la salut, la participació i l’associacionisme, el territori i la mobilitat, la diversitat i els drets de la ciutadania, el gènere, la comunicació i les TIC, la sostenibilitat i la justícia global. Dels consensos als quals arribem, es redactarà la Carta Catalana de la Joventut, una eina d’incidència política que servirà per lluitar per aconseguir les inquietuds i necessitats de les persones joves!

Però no tot serà debat i feina... Dissabte a la nit hi haurà un sopar de germanor i les actuacions de Pepet i Marieta i Dj Sendo. 

Les teves idees també són importants, no perdis l'ocasió per fer-les escoltar i participar en la construcció d'un futur millor: vine al Congrés! 

Inscripcions aquí! 

programa.png

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.