14/10/2016

Ampliem el termini per presentar projectes al Concurs 1%

El termini per presentar els projectes finalitza el 23 d'octubre de 2016 i la resolució del jurat es farà pública el 12 de novembre, que serà presentada a les entitats en el marc del Comitè Executiu del CNJC.

Aquest any el concurs està dotat amb 4.212 euros que es destinaran a impulsar el millor projecte centrat en la transformació i resolució pacífica de conflictes en el sentit més ampli: accions de sensibilització entorn a la LGTBIfòbia, propostes formatives sobre polítiques migratòries injustes, recursos pedagògics per treballar i/o combatre les violències de gènere, accions d'incidència davant les desigualtats socioeconòmiques, etc. 

Entenem per conflictes violència armada, guerra, ocupació, desigualtats socioeconòmiques, pervivència d'estructures de governança autoritàries, polítiques migratòries injustes, violències de gènere, LGTBIfòbia, racisme i xenofòbia institucionalitzades...

La convocatòria s'adreça a associacions juvenils, siguin o no membres del CNJC, a altres entitats sense ànim de lucre, a moviments socials, plataformes i altres grups no formals, sempre que estiguin liderats i participats majoritàriament per joves.
En l'edició d'enguany s'acceptaran totes aquelles propostes formatives, recursos pedagògics o iniciatives que des de l'àmbit de la incidència i/o la sensibilització treballin per la transformació i resolució pacífica de conflictes en el seu sentit més ampli. L'àmbit pot ser local, nacional o internacional, però s'han d'haver iniciat entre l'1 de juliol de 2016 i l'1 de juliol de 2017, i han de tenir com a data màxima de finalització el 31 de desembre de 2017.

Trobareu les bases de la convocatòria amb tots els detalls al document adjunt en aquesta mateixa pàgina (dreta). Per participar cal omplir el "Formulari Sol·licitud 2016" adjunt i entregar-lo exclusivament en format digital a internacional@cnjc.cat amb la temàtica "Concurs 1%" a l'assumpte del correu. 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.