Actualitat

26/10/2015

Ampliem la Borsa de Formadors/es del CNJC!

Fes-nos arribar el currículum i el qüestionari (descarregar aquí). Tens fins el 15 de novembre de 2015. El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) creu fermament en l’Educació No Formal com una eina bàsica pel debat i l’elaboració de discurs d’una manera més participativa, ja sigui per a projectes del mateix CNJC com de les seves entitats. Des del 2009, el CNJC treballa per a la creació i consolidació d’una borsa pròpia de formadors i formadores expertes per a realitzar aquestes tasques.
 
És amb aquesta finalitat que el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) obre convocatòria per ampliar la Borsa de Formadors/es amb tres places. Un cop incorporades a la Borsa, les persones seleccionades rebran una formació interna d’acollida i conaixença amb la resta de membres de la Borsa.

En què consisteix formar part de la Borsa de Formadors/es del CNJC?
* Facilitació de processos. Facilitaràs espais de treball interns i amb entitats del CNJC, que ens permeten construir discurs conjuntament en temes tan diversos com ara ocupació, habitatge i emancipació juvenil, gènere, interculturalitat, participació o cooperació internacional, així com d’altres temes d’interès per la gent jove.

Formacions. Participaràs juntament amb els teus companys i companyes de la Borsa en el disseny de tasques de formació i d’altres estratègies educatives del CNJC.

Participació en trobades i activitats internacionals. Participaràs en d’altres esdeveniments i trobades de tipus internacional que requereixen de formadors o educadors com a participants.

Remuneració en funció de:
* Rol de la borsa formadors/es: si es fa com a facilitador/a o formador/a.
* Volum de feina: dies de preparació i de realització de l’activitat.
* Llengua de l’activitat: si l’activitat és dóna amb les llengües cooficials o amb alguna altra llengua.
* Els processos de facilitació no són remunerats; en canvi les activitats de formació sí, seguint els següents paràmetres:
120€ bruts/dia en activitats en les llengües cooficials
150€ bruts/dia en activitats en llengües no cooficials
 
El transport es pagarà a part en qualsevol dels dos rols que prengui la borsa de formadors/es, prèvia autorització de la despesa per part de gerència. Per a més informació, trobaràs el protocol de la borsa a: /cnjc/borsa-de-formadors-i-formadores/protocol-de-la-borsa-de-formadors-i-formadores
 
Indispensable:
* Tenir experiència en activitats de formació i facilitació de grups.
* Trajectòria associativa i coneixement del món associatiu juvenil.
* Flexibilitat horària i disponibilitat durant el curs.
* Capacitat de treball en equip.
* Domini de l’Anglès.
 
Es valorarà positivament:
* Coneixements de les polítiques de joventut, en temes de participació, món associatiu i polítiques socials.  

A més a més, és indispensable que els nous formadors i formadores puguin atendre en la seva totalitat la formació d’acollida, els dies 4 i 5 de desembre de 2015 a Barcelona (lloc encara per determinar).  
 
Fes-nos arribar el teu currículum i qüestionari (descarregar aquí) a: internacional@cnjc.cat.
 
Data límit de recepció de candidatures: 15 de novembre de 2015.
 
Per a més informació podeu contactar a:
Cristina Rovira Izquierdo – internacional@cnjc.cat - Tel: 93 368 30 80.
 

Documents adjunts 
AdjuntMida
Microsoft Office document icon Qüestionari55 KB

Subscriu-te!