Actualitat

26/10/2015

Ampliem la Borsa de Formadors/es del CNJC!

Fes-nos arribar el curr铆culum i el q眉estionari (descarregar aqu铆). Tens fins el 15 de novembre de 2015.聽El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) creu fermament en l鈥橢ducaci贸 No Formal com una eina b脿sica pel debat i l鈥檈laboraci贸 de discurs d鈥檜na manera m茅s participativa, ja sigui per a projectes del mateix CNJC com de les seves entitats. Des del 2009, el CNJC treballa per a la creaci贸 i consolidaci贸 d鈥檜na borsa pr貌pia de formadors i formadores expertes per a realitzar aquestes tasques.

脡s amb aquesta finalitat que el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) obre聽convocat貌ria聽per ampliar la Borsa de Formadors/es amb tres places. Un cop incorporades a la Borsa, les persones seleccionades rebran una formaci贸 interna d鈥檃collida i conaixen莽a amb la resta de membres de la Borsa.

En qu猫 consisteix formar part de la Borsa de Formadors/es del CNJC?
*聽Facilitaci贸 de processos. Facilitar脿s espais de treball interns i amb entitats del CNJC, que ens permeten construir discurs conjuntament en temes tan diversos com ara ocupaci贸, habitatge i emancipaci贸 juvenil, g猫nere, interculturalitat, participaci贸 o cooperaci贸 internacional, aix铆 com d鈥檃ltres temes d鈥檌nter猫s per la gent jove.

*聽Formacions. Participar脿s juntament amb els teus companys i companyes de la Borsa en el disseny de tasques de formaci贸 i d鈥檃ltres estrat猫gies educatives del CNJC.

*聽Participaci贸 en trobades i activitats internacionals. Participar脿s en d鈥檃ltres esdeveniments i trobades de tipus internacional que requereixen de formadors o educadors com a participants.

Remuneraci贸 en funci贸 de:
* Rol de la borsa formadors/es: si es fa com a facilitador/a o formador/a.
* Volum de feina: dies de preparaci贸 i de realitzaci贸 de l鈥檃ctivitat.
* Llengua de l鈥檃ctivitat: si l鈥檃ctivitat 茅s d贸na amb les lleng眉es cooficials o amb alguna altra llengua.
* Els processos de facilitaci贸 no s贸n remunerats; en canvi les activitats de formaci贸 s铆, seguint els seg眉ents par脿metres:
120鈧 bruts/dia en activitats en les lleng眉es cooficials
150鈧 bruts/dia en activitats en lleng眉es no cooficials

El transport es pagar脿 a part en qualsevol dels dos rols que prengui la borsa de formadors/es, pr猫via autoritzaci贸 de la despesa per part de ger猫ncia. Per a m茅s informaci贸, trobar脿s el protocol de la borsa a: /cnjc/borsa-de-formadors-i-formadores/protocol-de-la-borsa-de-formadors-i-formadores

Indispensable:
* Tenir experi猫ncia en activitats de formaci贸 i facilitaci贸 de grups.
* Traject貌ria associativa i coneixement del m贸n associatiu juvenil.
* Flexibilitat hor脿ria i disponibilitat durant el curs.
* Capacitat de treball en equip.
* Domini de l鈥橝ngl猫s.

Es valorar脿 positivament:
*聽Coneixements de les pol铆tiques de joventut, en temes de participaci贸, m贸n associatiu i pol铆tiques socials. 聽

A m茅s a m茅s, 茅s indispensable que els nous formadors i formadores puguin atendre en la seva totalitat la formaci贸 d鈥檃collida, els dies 4 i 5 de desembre de 2015 a Barcelona (lloc encara per determinar). 聽

Fes-nos arribar el teu curr铆culum i q眉estionari (descarregar aqu铆) a: internacional@cnjc.cat.

Data l铆mit de recepci贸 de candidatures: 15 de novembre de 2015.

Per a m茅s informaci贸 podeu contactar a:
Cristina Rovira Izquierdo 鈥 internacional@cnjc.cat - Tel: 93 368 30 80.

Documents adjunts 
AdjuntMida
Microsoft Office document icon Q眉estionari55 KB

Subscriu-te!