07/01/2011

Antoni Reig, expresident del CNJC, nou Director General de Joventut

Reig, de 39 anys i informàtic de professió, ha estat vinculat històricament al moviment associatiu juvenilDimarts passat, el Consell Executiu de la Generalitat decretava el nomenament d'Antoni Reig com a nou Director General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, en substitució d'Eugeni Villalbí (fins ara màxim responsable de Joventut, ocupant una Secretaria General).

Reig, de 39 anys i informàtic de professió, ha estat vinculat històricament al moviment associatiu juvenil. Provinent del moviment escolta, va començar participant a l'AEIG de Taradell (fins esdevenir cap d'agrupament), fou comissari de la Demarcació de Vic i arribà a ser, entre 2003 i 2005, comissari internacional.  Entre el 2006 i el 2007, fou el President del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.

Actualment és vocal de la Junta Nacional d'Òmnium Cultural, ha participat actívament en les consultes sobiranistes i formà part d'Osona Decideix, organitzadora de les consultes sobre la independència a Taradell, el seu poble.

Militant de CDC, Reig va formar part de l'equip 2.0 del partit durant l'última campanya i és autor del bloc de Taradell, que va guanyar el premi al millor bloc corporatiu dels premis Blocs Catalunya.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.