02/02/2017

Comencem els tallers per fer una nova Carta Catalana de la Joventut!

Donem el tret de sortida al procés per redactar la 4a Carta Catalana de la Joventut amb la inauguració d'apartat web i la convocatòria del primer taller de debat.  Sota l'eslògan (Re)Pensem-ho tot, construïm col·lectivament, el procés participatiu busca reunir el jovent organitzat català en diversos espais de trobada per tal de recollir reflexions i propostes de canvi centrades en els models socials als quals aspirem. 

Un apartat específic per estar al dia del procés #FemCarta!
Per tal de facilitar la comunicació i difusió del procés participatiu, hem preparat un apartat específic a la nostra web on hi podeu trobar tota la informació sobre què és la Carta Catalana, perquè servirà, com poden participar les persones joves, on es duran a terme els tallers per recollir propostes i molt més. 

Comencen els tallers amb el jovent organitzat català
El primer taller és de caràcter sectorial i es dirigirà als Consells Locals de Joventut que formen part del CNJC. Es farà el divendres 10 de febrer a les 19h al CNJC, (plaça de Cardona, 1-2. Barcelona).
En aquest cas, la trobada servirà per reflexionar entorn als models de participació i organització que tenim, com podem millorar-los i on volem arribar. També debatrem entorn als reptes dels Consells Locals de Joventut i com s’estan encarant des dels diferents territoris. Podeu inscriure-us a través d'aquest enllaç.

Per a més informació sobre el procés participatiu, podeu posar-vos en contate amb nosaltres a través del correu electrònic participacio@cnjc.cat, xarxes socials i telèfon.

       

  

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.