31/08/2010

Aprovada l'estratègia per al desenvolupament sostenible de Catalunya

El Govern ha aprovat avui l'estratègia per al desenvolupament sostenible de Catalunya, després de més d'un any de treball en que han participat entitats del CNJC.
L’Estratègia per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (que és el full de ruta que fixa els objectius estratègics clau per garantir la transició de Catalunya cap a escenaris de major sosteniblitat en l'horitzó del 2026, basats en una economia ecoeficient, de baix contingut en carboni i que minimitza els impactes sobre la salut i el medi), ha estat aprovada avui per acord de Govern.

El conseller de Medi Ambient i Habitatge Francesc Baltasar, ha explicat que el gran objectiu de l'estratègia és que "Catalunya continuï sent un país capdavanter a Europa, on els ciiutadans tinguin dret a viure en un medi sostenible i respectuós amb la salut, gaudir de l'entorn i del paisatge en condicions d'igualtat".

 

L’estratègia per al desenvolupament sostenible de Catalunya recull set eixos estratègics fonamentals, d'entre 101 objectius concrets, i fixa com a horitzò l’any 2026 per definir pautes d’actuació en les quals el creixement econòmic incorpori també l’assoliment d’objectius socials i ambientals.

Si voleu llegir el comunicat de la conselleria podeu punxar aquí.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.