22/09/2015

Apunta't a l'ambaixada catalana de Diàleg Estructurat!

Des del CNJC estem buscant persones joves, tant d’entitats juvenils com no associades, per engegar una ambaixada de Diàleg Estructurat a Catalunya.Des del CNJC estem buscant persones joves, tant d’entitats juvenils com no associades, per engegar una ambaixada de Diàleg Estructurat a Catalunya.

L’ambaixada pel Diàleg Estructurat consistirà en un grup de gent jove encarregada d'organitzar a nivell català les consultes entre joves i decisors polítics, en el marc dels processos de consulta del Diàleg Estructurat de la Unió Europea.

Ser ambaixador/a suposarà dur aquestes consultes arreu del territori, i treballar en estret contacte amb el grup de treball estatal, d’altres grups d’altres Comunitats Autònomes, i fins i tot, poder assistir a les conferències semestrals europees!

Més detalls sobre la convocatòria i inscripcions aquí. Us podeu presentar fins el proper 4 d’octubre!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.