Actualitat

08/03/2013

Aquest dilluns comença la trobada Euromediterrània de Joventut: Joves i Transformació social

Tindrà lloc a Barcelona de l’11 al 15 de març.  El CNJC en som col·laboradors i hi seran presents representants de la nostra borsa de formadors.

De l’11 al 15 de març tindrà lloc a Barcelona (a l'Alberg Mare de Déu de Montserrat) la Trobada Euromediterrània, que pretén ser un espai d’encontre entre joves de diferents procedències amb un interès comú, conèixer les problemàtiques i necessitats dels i les joves a la regió mediterrània. El CNJC en som col·laboradors i hi seran presents representants de la nostra borsa de formadors.

Les jornades tenen com a objectius:

- Promoure l’actitud emprenedora entre els i les joves com eina de transformació social.
- Facilitar el treball en xarxa entre els dues ribes mediterrànies.
- Fomentar la creativitat, la innovació, l’esperit crític i la participació a la regió mediterrània.
- Potenciar el debat juvenil i l’acció conjunta per a la millora de les condicions de vida dels i les joves a l’espai mediterrani.

La trobada contempla formacions pràctiques en emprenedoria social, educació en DDHH i cultura de pau i tècniques de transformació social creatives a través de la participació, l’art i les noves tecnologies. S'han inscrit una trentena de joves procedents dels països de la tota conca mediterrània líders de projectes, actuacions o iniciatives transformadores als seus països.
 

Aquí podeu consultar el programa. Les següents activitats són obertes al públic:

  • Benvinguda institucional

  • Conferència inaugural
  • Visites a projectes
  • Taula rodona
  • Cloenda

 

Subscriu-te!