07/11/2016

Aquest dissabte, Comitè Executiu i AGE del CNJC. Participem per transformar!

Aquest dissabte 12 de novembre us convoquem al Comitè Executiu (CE) i a l'Assemblea General Extraordinària (AGE) del CNJC que tindran lloc al Centre C​ívic Calabria 66 (Calàbria, 66. 08015 Barcelona).

El Comitè Executiu començarà a les 10​:30h i, posteriorment, tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària. Durant la cloenda farem vermut per celebrar l'entrega del PREMI 1% que es farà públic en aquell mateix moment.

L'acreditació al Comitè Executiu i l’AGE s’ha de fer en línia a través d’aquest enllaç abans del 9 de novembre a les 13​:00h.

Durant el Comitè Executiu es farà el corresponent seguiment al desenvolupament del Pla de Treball 2016-2017 i se sotmetran a aprovació les resolucions presentades pel secretariat i les entitats membres en cas que s'escaigui. Actualment hi ha dues propostes de resolució presentades pel secretariat: 

> "Dret a l'accés a un habitatge digne i assequible, volem una solució eficaç i sostenible"
> "Trenquem tabús, parem de suïcidi"

Durant l'Assemblea General Extraordinària se sotmetran a votació les noves candidatures al Secretariat i/o l'Equip d'Assessorament Econòmic. En cas de voler presentar candidatura, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem dels requisits i la documentació que cal aportar (consell@cnjc.cat).

Podreu seguir les decisions preses i novetats a les xarxes socials a través del hashtag: #CEcnjc

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.