01/06/2018

Arriba el nou web de l’associacionisme juvenil!

El proper dimarts  29 de maig estrenarem el nou apartat web de l’associacionisme juvenil que pretén esdevenir un web útil per persones que encara no s’han associat i volen o tenen interès en fer-ho. La principal raó que ens motiva a generar aquest nou espai és la de recollir temes d'actualitat i d’interès per a joves ​​que defensin i fomentin ​l'​associacionisme juvenil.
Defensem un model d’associacionisme format per entitats, col·lectius, plataformes juvenils democràtiques, lideratges associatius i voluntaris, dirigides i formades per persones que tenen una voluntat transformadora. 
A Catalunya som més de 2057 entitats juvenils, som part del teixit associatiu clau per a construir una societat més justa, democràtica, crítica i cohesionada. ​Associar-nos ens permet coneixer altres realitats, escoltem, aprenem, creixem i construïm una visió crítica de la realitat. 

Si et vols associar i encara no saps quins grups de joves organitzats existeixen arreu del territori català, si tens curiositat en conèixer esdeveniments de diferents associacions juvenils... Podràs fer un cop d’ull a L'Altaveu, un espai de reconeixement i visibilització de projectes i activitats de la vostres entitats. Si voleu compartir i mostrar la vostra tasca associativa escriviu-nos aquí i ens posarem en contacte amb vosaltres! 

El nou apartat web també comptarà amb un apartat de recursos ​pràctics (guies i recull de recursos temàtics) ​per a entitats juvenils així com webs d’interès.

#ParticipemXTransformar!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.