30/09/2010

Arriba la XII edició del Triangle Jove

Tindrà lloc a Gandia els propers 15, 16 i 17 d'octubre. Les inscripcions estaran obertes fins el 4 d'octubre.Els propers 15, 16 i 17 d’octubre tindrà lloc a Gandia la XII Trobada d’entitats juvenils del Triangle Jove. En l’edició d’enguany es treballarà la temàtica dels Drets Humans des de la perspectiva de les entitats juvenils.

Entre les persones convidades a participar de les ponències, taules rodones i grups de treball, hi figuren professorat universitari experts en el tema, i membres d’entitats i organitzacions que treballen al voltant d’aquesta qüestió

Hi podran participar els i les joves d’entitats juvenils membres del Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB), del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV) i del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC).

Les inscripcions estaran obertes fins el 4 d’octubre, i per apuntar-se només cal adreçar-se al vostre consell de referència i seguir les indicacions.

Si voleu veure el cartell o llegir el programa, podeu descarregar-vos el fitxer adjunt.

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.