28/05/2019

Arriben els Premis de l'Associacionisme Juvenil Català 2019

La 17a edició dels Premis de l’Associacionisme Juvenil Català obre la convocatòria per presentar candidatures. L’objectiu d’aquests guardons és el de reconèixer la tasca de les entitats juvenils i de l’associacionisme, així com el de visibilitzar els seus projectes i la gran feina que fan.

En totes les categories d’aquests premis les entitats i organitzacions poden presentar candidatura per altres entitats o bé per elles mateixes. Finalització de termini per presentar candidatures: 3 de juny de 2019. La resolució final dels premis es decidirà en el marc del Secretariat del Consell Nacional de Joventut de Catalunya del dia 4 de juny de 2019.

L’entrega de premis es farà, com cada any, durant la Festa de l’Associacionisme Juvenil de 2019, que enguany tindrà lloc el dia 15 de juny a Barcelona. S’informarà a les entitats i projectes premiats durant la setmana abans de l’entrega dels premis.

Categories dels Premis de l’Associacionisme Juvenil Català 2019:

  • Premi a la trajectòria associativa: Es premiarà una trajectòria de compromís social i de recorregut en el moviment associatiu juvenil català.
  • Premi al projecte o activitat associativa: Aquest premi va destinat a premiar un projecte o activitat recent d’una entitat juvenil que contribueixi a promoure la participació i l’associacionisme i a donar a conèixer la tasca de les associacions juvenils. 
  • Premi a la iniciativa transformadora: Destinat a premiar iniciatives d’entitats, no estrictament juvenils, que tinguin una clara vocació transformadora de la realitat. Les iniciatives poden ésser puntuals o de llarga durada. Es valoraran aquelles iniciatives que tractin temàtiques i problemàtiques que tinguin relació amb l’emancipació de les persones joves.
Consulteu les bases en el document adjunt a la notícia.
Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.