27/09/2014

Artur Mas ha signat el decret de convocatòria del 9N

Precisament la campanya #hitenimdret, impulsada pel CNJC, pretén fer pressió perquè el govern de la Generalitat faci tot el possible perquè se celebri el 9N.

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha firmat aquest dissabte la llei de consultes i el decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre. Amb la firma del decret, es posarà en marxa l'operatiu logístic per celebrar la consulta del 9N.

Precisament la campanya #hitenimdret, impulsada pel CNJC, pretén fer pressió perquè el govern de la Generalitat faci tot el possible perquè se celebri el 9N.
 
El CNJC també considera important que en aquesta consulta puguin votar les persones majors de 16 anys i que aquest fet es faci extensiu a la resta de conteses electorals. La rebaixa de l'edat de vot als 16 anys és un mecanisme per a millorar la participació de les persones joves en els comicis i consultes, millorar l’educació en hàbits democràtics i cívics, així com també contribuir a situar les problemàtiques juvenils a l'agenda política.

La campanya #hitenimdret compta, entre d’altres, amb un web i un vídeo.
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.