14/04/2020

Associacionisme digital: res ens pot aturar!

El confinament no ens atura! Les entitats juvenils seguim al peu del canó per poder continuar amb la nostra feina imprescindible. Aquests dies han trastocat lleugerament el nostre dia a dia i ens hem hagut d’adaptar a un nou context: reunions virtuals, teletreball, feina a distància, assemblees telemàtiques… En definitiva, ens hem vist obligades a utilitzar noves eines de participació digital.

L’aprenentatge que estem duent a terme no només ens servirà per sortir-nos-en mentre duri l’emergència del Covid-19, sinó que moltes d’aquestes eines poden continuar sent-nos útils per seguir participant activament un cop haguem tornat a la normalitat. A més, tots aquests nous recursos ens poden permetre construir unes entitats juvenils més democràtiques i inclusives.

Per aquest motiu, creiem que és el moment idoni per tal d’identificar bones pràctiques de participació digital que utilitzem les diferents associacions i per això, us demanem ajuda: llancem una enquesta sobre participació digital associativa! D’aquesta manera, posarem en comú els resultats i compartirem aquestes bones pràctiques amb totes vosaltres.

Aquest formulari forma part d’un projecte més ampli sobre la participació digital que mica en mica anirem desgranant els propers mesos.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.