13/03/2020

ATENCIÓ: Informació d'interès davant la situació d'emergència de salut pública

A causa de la situació d’emergència de salut públic relacionada amb el COVID-19, fins a nou avís de 2020 el CNJC ajornem tota l’activitat formativa i suspenem provisionalment el servei de cessió d'espais.

L'oficina estarà tancada al públic i, per tant, no podrem respondre el telèfon.
Tanmateix, el CNJC seguirem treballant telemàticament i ens podreu contactar a través de correu electrònic:
consell@cnjc.cat.


 

A banda, volem compartir una sèrie de reflexions sobre la situació amb el #COVID19:

Davant l'emergència de salut pública que representa la crisi del #COVID19, volem enviar una forta abraçada a la gent d'Igualada i la Conca d'Òdena, actualment confinades als seus municipis. 

Fem una crida a la responsabilitat col·lectiva per revertir la situació i demanem a totes les entitats juvenils que aturin per uns dies la seva activitat, o busquin maneres segures i creatives de desenvolupar-les a distància. Un bon exemple en són les propostes d’ESPLAC.

Aprofitem també per reivindicar la importància de la salut pública. Els serveis públics són imprescindibles i en moments de crisi és quan es fa més evident.
Ens omple d'orgull comptar amb els i les professionals de la salut i agraïm profundament la feinada que estan fent! 

És evident que calen mesures, més enllà de les sanitàries, perquè aquesta crisi pugui ser superada per tota la societat, però en cap cas aquestes han d'anar en la direcció d'empitjorar les condicions i vulnerar els drets de les persones treballadores.
Cap més acomiadament!

Per últim, animem a tot el jovent a participar de les iniciatives i xarxes de solidaritat veïnal que s'estan duent a terme a tot el territori! Ajudem-nos les unes a les altres i només juntes, podrem superar els moments difícils!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.