Actualitat

01/12/2010

Barcelona acull el Congrés Internacional del Voluntariat

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya hi explica la seva experiència.
De l’1 al 7 de desembre de 2010 se celebra a Barcelona el Congrés Internacional del Voluntariat, en què hi participen prop de 80 entitats d’arreu del món, incloent-hi set xarxes internacionals.

Durant aquests dies es vol compartir i construir projectes, campanyes, reptes, visions i estratègies en els àmbits locals, regionals i globals. Serà també una oportunitat única per a les entitats catalanes vinculades al voluntariat, al treball juvenil i a la cooperació d’entrar en contacte amb el món del voluntariat internacional i, per tant, de dur a terme un intercanvi de coneixements, experiències i bones pràctiques, així com desenvolupar nous vincles de col·laboració i xarxes associatives.

El Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC) participarà al congrés realitzant una ponència el divendres 3 de desembre. En aquesta ponència, Mònica Vázquez, membre del Secretariat, explicarà el model del CNJC i el model de participació territorial, amb l’exemple de cas de la xarxa de Consells Locals de Joventut.
Per més informació del Congrés:

http://congresvoluntariat2010.wordpress.com/
Per consultar el programa (document adjunt)

Subscriu-te!