12/10/2017

Barcelona acull la segona edició de 'Mirades Creuades: Joventut, gènere i interculturalitat'

Després de les primeres sessions de la formació 'Mirades Creuades: Joventut, gènere i interculturalitat' que es duen a terme a la ciutat de Lleida, el segon cicle arriba a Barcelona aquest mes de novembre. Aquesta formació de tres dies aprofundeix en la perspectiva interseccional, teoria sociològica que examina com diferents categories de discriminació -en aquest cas gènere i identitat cultural- interactuen simultàniament en múltiples nivells i generen una sistemàtica desigualtat social.

El curs està dirigit especialment a membres d'entitats juvenils per poder aportar eines que permetin integrar la perspectiva intercultural i de gènere en la tasca diària de les entitats juvenils i treballar a favor de l'igualtat i la no discriminació.

El cicle consta de tres sessions que tindran lloc els propers 15, 22 i 29 de novembre al Casal de Joves Palau Alòs (C/Sant Pere Més Baix, núm. 55). L’horari del curs és de 17.00h a 21.00h.

Les inscripcions són gratuïtes i estan obertes fins el proper dia 3 de novembre. Inscriu-te a través del formulari d’inscripció.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.