16/09/2010

Campament de l'OJE a Catalunya "Flamisell 2010"

L’OJE ha dut a terme a la Vall Fosca de Lleida, i per quart any consecutiu a Catalunya, el seu campament estival. D'altra banda, avui comença el congrés d'educació en valors que organitza l'entitat.L’OJE ha constituït aquest estiu el seu quart campament consecutiu a Catalunya, coincidint amb la commemoració dels 50 anys d’història de l’entitat. Després de les edicions de l’Agullana (Girona), Montseny (Barcelona) i La Riba (Tarragona), aquest any el campament s’ha dut a terme prop del Flamisell (a la Vall Fosca de Lleida).

Al campament, que va tenir lloc entre l’1 i el 10 de juliol, els nens i les nenes van poder visitar el Parc Nacional d’Aigüestortes, la Pobleta de Bellveí o el llac de Montcortès i van celebrar unes olimpíades rurals, entre d’altres activitats i aventures enmig de la natura.

Al web del campament podeu llegir els fulletons informatius La voz del Pirineo o veure els vídeos on se’ns narra l’activitat diària dels nens i les nenes que han participat al Flamisell ’10.

D’altra banda, l’OJE organitza el Congreso Internacional de Educación en Valores, adreçat a responsables d’entitats d’educació en el lleure, a responsables de la formació de monitors i animadors juvenils i a estudiants de psicologia, sociologia, filosofia i educació social, que se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de setembre.

Entre els objectius del congrés destaquen l’anàlisi de l’associacionisme i la participació juvenil en l’actual context educatiu i el coneixement de l’estat actual de la formació d’animadors i monitors d’educació en el lleure, entre d’altres.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.