24/11/2015

Campanya: Ja tens la salut en ment? #AssociativaMent

Des del CNJC difondrem diversos recursos i missatges vinculats a la salut mental i el jovent, sota el hashtag #AssociativaMentDurant aquesta darrera setmana de novembre, i durant el mes de desembre i gener, des del CNJC difondrem diversos recursos i missatges vinculats a la salut mental i el jovent, sota el hashtag #AssociativaMent. Us animem a compartir els banners que anirem difonent, així com el Debat Juvenil monogràfic que vam publicar recentment i recursos de la secció de Salut Mental del nostre banc de recursos. Que es noti que les entitats juvenils tenim la salut en ment!

També, us animem a compartir els recursos que des de la vostra pròpia entitat hagueu elaborat per fer front a l’estigma que pateixen les persones amb un trastorn de salut mental, o que hagueu treballat en el camp de la gestió emocional, resolució de conflictes o burn-out, per citar alguns dels potencials temes.

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l‚Äôav√≠s legal i la pol√≠tica de privacitat i autoritzo l‚Äėenviament de butlletins informatius, aix√≠ com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.