17/06/2016

Candidats i candidates joves dels partits debaten en clau juvenil

El debat electoral organitzat pel Consell de la Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya ha reunit a candidats i candidates joves de tots els partits catalans amb representació al Congrés. L'objectiu de l'acte era fomentar el debat en clau juvenil de cara a les pròximes Eleccions Generals del 26 de juny. 

Durant prop de dues hores, Montserrat Mompió (En Comú Podem), Xavier Roger (Esquerra Republicana de Catalunya), Renato Marín (Partit dels Socialistes de Catalunya), Pere Canal (Convergència Democràtica de Catalunya), Anna Clara Martínez (Ciutadans) i Carlo Angrisano (Partit Popular) van presentar les seves propostes vinculades a sis blocs temàtics: Educació i sistema educatiu, Gènere i LGTBI, Ocupació i precarització, Drets Civils i llibertats, Política exterior i Qualitat democràtica.

Posteriorment, es va obrir un espai de participació on el públic va poder escollir els últims 4 temes a tractar: defensa dels drets de les persones LGTBI, respostes davant la crisi humanitària de les persones refugiades, ocupació i TTIP. 

Elisenda Rovira, periodista i coordinadora de l'Anuari Mèdia.cat, es va encarregar de moderar el debat. 
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.