Actualitat

17/06/2016

Candidats i candidates joves dels partits debaten en clau juvenil

El debat electoral organitzat pel Consell de la Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya ha reunit a candidats i candidates joves de tots els partits catalans amb representació al Congrés. L'objectiu de l'acte era fomentar el debat en clau juvenil de cara a les pròximes Eleccions Generals del 26 de juny. 

Durant prop de dues hores, Montserrat Mompi√≥¬†(En Com√ļ Podem),¬†Xavier Roger¬†(Esquerra Republicana de Catalunya),¬†Renato Mar√≠n¬†(Partit dels Socialistes de Catalunya),¬†Pere Canal¬†(Converg√®ncia Democr√†tica de Catalunya),¬†Anna Clara Mart√≠nez¬†(Ciutadans)¬†i¬†Carlo Angrisano¬†(Partit Popular) van¬†presentar les seves propostes vinculades a sis blocs tem√†tics: Educaci√≥ i sistema educatiu,¬†G√®nere i LGTBI,¬†Ocupaci√≥ i precaritzaci√≥,¬†Drets Civils i llibertats, Pol√≠tica exterior¬†i¬†Qualitat democr√†tica.

Posteriorment, es va obrir un espai de participaci√≥ on el p√ļblic va poder escollir els √ļltims 4 temes a tractar: defensa dels drets de les persones LGTBI, respostes davant la crisi humanit√†ria de les persones refugiades, ocupaci√≥ i TTIP.¬†

Elisenda Rovira, periodista i coordinadora de l'Anuari Mèdia.cat, es va encarregar de moderar el debat. 
 

Subscriu-te!