Actualitat

22/03/2011

Casals de Joves creix territorialment

L'entitat, que ha celebrat la seva 13a assemblea general, est脿 formada per 24 casals i grups de joves.

Casals de Joves de Catalunya va triar Hostalets de Baleny脿 a la comarca d鈥橭sonaper a celebrar, el passat dissabte, la seva XIII Assemblea General Ordin脿ria. Actualment formen Casals de Joves de Catalunya 24 casals i grups de joves, un dels quals 茅s Joenacc de Hostalets de Baleny脿. L鈥橝ssemblea va comptar amb la participaci贸 de 15 entitats federades.

A l'Assemblea de Casals de Joves es va ratificar la aposta per la vertebraci贸 territorial de la federaci贸, que al 2010 ja va tenir fruit, amb la incorporaci贸 a la federaci贸 de dos entitats noves OJU d鈥橴llastrell i La Guspira de Caldes de Montbu铆. Aix铆 mateix tamb茅 es va produir la incorporaci贸 al Secretariat de dos membres nous; la Coral Escobar procedent del casals de Joves El Lokal de Badalona i Joan Montes del Casal de Joves Xiroc del barri del Fort Pienc a Barcelona. L鈥橝leix Prats es va acomiadar com a membre del Secretariat per comen莽ar una nova etapa personal.

A l鈥檃ssemblea es van presentar les l铆nies d鈥檃ctuaci贸 pel 2011 de les que cap destacar:que continuem apostant per l鈥檕rganitzaci贸 i creixement territorial, que es consolida el treball sobre g猫nere com a programa estable de la federaci贸, que es far脿 un esfor莽 de contenci贸 de la despesa davant la incertesa amb la que contemplem el 2011. Tamb茅 es va presentar la nova imatge de la nostra publicaci贸 mensual que a partir del n煤mero d鈥檃bril s鈥檃nomenar脿 La Traca.

L鈥橝CJ va n茅ixer l'any 1994 amb la voluntat de federar associacions juvenils que fomenten la participaci贸 dels i les joves, des de la pr貌pia organitzaci贸 i sota els principis d鈥檃utogesti贸, democr脿cia, la茂citat i transformaci贸 social. Alguns dels objectius de l'ACJ s贸n el desenvolupament personal i social de la gent jove, potenciar l'aprenentatge cr铆tic del col路lectiu juvenil, promocionar la participaci贸, la creativitat i l'associacionisme del jovent, i prevenir i participar en la soluci贸 de possibles problem脿tiques d'inserci贸 social.

Subscriu-te!