13/06/2016

CE i AGE: Nous membres, modificacions al Pla de Treball i resolucions

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ha celebrat aquest dissabte 11 de juny al matí el Comitè Executiu i l’Assemblea General Extraordinària. Durant el Comitè Executiu s’ha fet seguiment de la tasca realitzada pel Secretariat els darrers mesos i s’ha aprovat per unanimitat la resolució Els drets no se suspenen, els drets es defensen.

Aquesta resolució reivindica una legislació garantista dels drets de les persones joves i rebutja, entre d’altres, que el Tribunal Constitucional hagi suspès la vigència de dues Lleis del Parlament de Catalunya que garantien drets bàsics per al jovent: la Llei d’Igualtat entre homes i dones de Catalunya (Llei 17/2015) i la Llei de Pobresa Energètica i d’Emergència Habitacional (Llei 24/2015).

Durant el Comitè Executiu, espai de debat i consens en el qual participen els i les màximes responsables de les entitats del CNJC, també s’han aprovat modificacions al Pla de Treball 2016-2017.

Els assistents a l’Assemblea General Extraordinària han escollit Magí Senserrich (Jove Cambra Internacional de Catalunya) com a nou membre del Secretariat del CNJC. També s’ha aprovat l’entrada de Rubèn Ramiro (Joventuts d’Esquerra Republicana) com a patró de la Fundació Triangle Jove.
 

 

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.