11/02/2017

Celebrem la 39a Assemblea General Ordinària

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya hem celebrat avui la 39a Assemblea General Ordinària a la Casa Elizalde de Barcelona.

Més de 70 representants d’entitats juvenils de diversos àmbits (educatiu, sindical, polític, social, cultural i els consells locals de joventut) s’han trobat per avaluar la tasca duta a terme pel CNJC en el darrer curs, per aprovar el Pla de Treball 2017-2018, les diverses resolucions presentades i l'entrada de noves persones al Secretariat i Equip d'Assessorament Econòmic. 

Georgina Lázaro (Joventut Nacionalista de Catalunya) s'incorpora al secretariat i agafa així el relleu al secretari sortint Ricard Raquer (Joventut Socialista de Catalunya) que ha acabat el seu mandat després de dos anys de feina. D'altra banda, les entitas han aprovat l'entrada d'Oriol Nicolau (Consell de la Joventut de Barcelona) a l'Equip d'Assessorament Econòmic.

Les entitats han aprovat també 7 resolucions:

> "Per una ciutadania plena" (Secretariat CNJC)
> "Per la transversalització de la perspectiva intercultural" (Secretariat CNJC)
> "Per una participació de qualitat en el disseny de PLJ" (Xarxa de Consells Locals de Joventut)
> "Contra l'auge del feixisme i el racisme a Europa" (àmbit de polítiques)
> "Sobre la gratuïtat a les universitats" (àmbit de sindicals CNJC)
> "Lluitem per la dignitat de la pagesia" (Unió de Joves Pagesos de Catalunya)
> "A favor de l'aprovació de la renda garantida de ciutadania" (Avalot-Joves d'UGT)
 
En l’acte de cloenda, han intervingut la directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Marta Vilalta; la secretaria de l’European Youth Forum Zuzana Vaneckova, el secretari del CJCV Xabier Triana.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.