09/10/2018

Cicle PARTICIPA-QUÈ? De què parlem quan parlem d’educar en la participació?

Un dels primers espais de debat del Cicle “PARTICIPA-QUÈ? Resignifiquem la participació juvenil i l'educació en la participació", tindrà lloc el proper dijous 25 d’octubre, de 19h a 20.30h a la seu del CNJC, Pl. Cardona, 1-2, Barcelona.

25/10/2018 | De què parlem quan parlem d’educar en la participació? Aproximacions des de l'àmbit educatiu i associatiu

L’objectiu de debat és el de combinar els dos punts de vista, des de la vessant associativa i des de l’educació formal. Pretenem que l‘espai serveixi per compartir estratègies per educar en la participació des dels diferents àmbits, per comprendre quins són els beneficis que aquesta aporta al jovent i al seu entorn, així com detectar els principals reptes a assolir.

Comptarem amb la ponència de Víctor Ayora, coordinador pedagògic de Casals de Joves de Catalunya i responsable del projecte “Educar en la participació, una assignatura pendent”, iniciativa guardonada pels Premis de l’Associacionisme 2018. Ell ens aportarà el punt de vista associatiu.

D’altra banda, des de l’àmbit de l’educació formal tindrem entre nosaltres a Núria Simó, Doctora en Ciències de l’Educació per la UB i professora titular del Departament de Pedagogia de la Facultat d’Educació i Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic. Recentment ha coordinat i participat en diferents recerques en l’àmbit de la democràcia i la participació en educació juntament amb la Universitat de Girona.

INSCRIU-TE ARA!​

Més informació sobre el cicle aquí.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.