07/11/2018

[Cicle Participa-QUÈ?] Participació infantil i juvenil: Repte i oportunitat de futur per als municipis

El tercer espai de debat del Cicle “PARTICIPA-QUÈ? Resignifiquem la participació juvenil i l'educació en la participació", tindrà lloc el proper dimecres 28 de novembre, de 19h a 20.30h a la seu del CNJC, Pl. Cardona, 1-2, Barcelona.

28/11/2018 | Participació infantil i juvenil: repte i oportunitat de futur pels municipis

Aquesta sessió està encarada a revisar l’estat actual de la participació infantil i juvenil en l’àmbit local a Catalunya. Debatrem sobre el paper de les persones joves en les polítiques municipals, de les preocupacions i els reptes que se’ns plantegen als pobles i ciutats del territori i identificarem els elements que en el marc dels municipis potencien una participació juvenil de qualitat.

Comptarem amb la participació de Núria Rodríguez, tècnica de l’àrea de participació juvenil de l’Agència Catalana de la Joventut que ens aportarà una perspectiva institucional, i per l’altre costat, des dels àmbits acadèmic i comunitari, tindrem entre nosaltres a Asun Llena, membre del projecte HEBE i del Grup de Pedagogia Social (GPS) per a la cohesió social i la inclusió social de la Universitat de Barcelona.

INSCRIU-TE ARA!

Més informació sobre el cicle aquí.

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.