16/03/2017

3 dies reflexionant sobre cultura, migració i radicalització a l'Euro-Arab Youth Forum

Aquesta setmana hem participat a l'Euro-Arab Youth Forum organitzat per la Fundació Anna Lindh a Sfax, la capital de la cultura àrab de Tunísia 2016. La trobada, que ha comptat amb un centenar de persones procedents de diversos països de la riba del Mediterrani, ha servit per parlar, debatre i reflexionar sobre cultura, migracions i radicalització. El CNJC hi hem estat a més per presentar la nostra missió i tasca, així com el projecte en el qual estem treballant actualment des de l'àrea d'internacional: el desenvolupament i consolidació de l'EuroMed Youth Network, una xarxa que agrupa a organitzacions i consells de la joventut de la Mediterrània.

Durant 3 dies el CNJC hem pres part de les diferents taules rodones programades per exposar els reptes dels països de la Mediterrània pel que fa a les migracions, el racisme i la radicalització i per intercanviar estratègies per afrontar-los mitjançant la promoció de la cultura i la perspectiva intercultural. Durant la trobada també es va oferir 3 sessions guiades per desenvolupar projectes de cooperació entre les persones joves assistents i així fomentar la continuïtat el Fòrum.

Agraïm la invitació a participar-hi que ens van fer arribar la Red Española de la Fundación Anna Lindh i l'IEMed.
 

   
Fotos: associació juvenil We Love Sousse
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.