31/05/2018

El CNJC participa en un debat intergeneracional amb la FATEC sobre educació sexual i sexualitat

El passat dissabte 26 de maig, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya va formar part d’una taula de discussió amb la la Federació d’Associacions de Gent gran de Catalunya (FATEC) en la que conjuntament amb dos dels seus representants i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) vam establir un debat intergeneracional molt profitós al voltant de la salut sexual, la sexualitat i les relacions afectives. 

La discussió, moderada per la sexòloga Montse Iserte, va tractar temes com el sexe fora del matrimoni, les relacions basades en el respecte i l’autonomia individual, l’educació en la sexualitat rebuda a les escoles i els drets de les persones LGBTQI.  

L’espai d’interacció va ser molt participatiu per part del públic i va demostrar de nou que les col·laboracions intergeneracionals són beneficioses i molt necessàries. Esperem poder trobar noves línies de treball conjuntes amb la FATEC en un futur pròxim. 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.