10/03/2017

Comencem la segona fase de #FemCarta: fes aportacions a la web!

Vols promoure canvis en matèria d'habitatge, igualtat de gènere, educació i molt més? Hem obert un qüestionari digital per recollir reflexions i propostes del jovent català al voltant de 12 temes que ens afecten i preocupen. 

El qüestionari "Digues la teva" s'emmarca dins del procés participatiu "(Re)Pensem-ho tot, construïm col·lectivament: #FemCarta!" que vam iniciar el febrer amb tallers presencials arreu de Catalunya. La iniciativa té per objectiu redactar una nova Carta Catalana de la Joventut que serveixi com a eina d'incidència política i social per reivindicar respostes efectives a les necessitats, propostes i inquietuds de les persones joves.

El qüestionari, dirigit a joves de tot Catalunya, s'estructura seguint els 12 temes sobre els quals girarà la Carta i invita a assenyalar necessitats i propostes de futur concretes per a cadascun d'ells. No és necessari fer aportacions a tots els temes per poder participar.

Participes? Clica aquí per començar!

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.