06/03/2017

Comencen els tallers sectorials. Vine i #FemCarta!

Aquesta setmana donem el tret de sortida als tallers sectorials del procés participatiu per redactar la nova Carta Catalana de la Joventut. L’objectiu d’aquestes trobades és reunir a les persones joves organitzades que comparteixin àmbit d’actuació per tal debatre sobre els reptes i les necessitats concretes de cada sector. D’aquesta manera, està previst que hi participin membres d’entitats polítiques, sindicals, educatives, socials i culturals de ple dret o adherides al CNJC.

El taller destinat a entitats educatives, socials i culturals es farà avui, 6 de març, a les 19h i el dedicat a entitats polítiques i sindicals el dijous 9 de març també a les 19h. Totes dues trobades es faran a la seu del CNJC, a la plaça Cardona 1-2 de Barcelona.

Si voleu aportar la vostra visió sobre quins són els reptes de l’àmbit on participeu, us esperem a les trobades sectorials. Entre totes, plantejarem propostes de futur per millorar i enfortir la tasca de les entitats juvenils!

Per altra banda, ja s’han celebrat vuit dels deu tallers territorials, on persones joves de diferents punts del territori han debatut sobre quins models de societat aspiren a assolir. Ara, entrem en la recta final d’aquests tallers territorials amb les trobades previstes a Tremp i a Tortosa. Totes dues es faran el dissabte 11 de març a les 11.30h.

Si sou de l’Alt Pirineu, l’Aran o les Terres de l’Ebre, no dubteu en participar-hi. Són una oportunitat per posar en comú i debatre sobre tot allò que us afecta com a persones joves!
    

        

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.