03/10/2014

Comunicat de les entitats promotores del Pacte Nacional pel Dret a Decidir en suport al 9N

El CNJC formem part de les entitats promotores del Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

 
Comunicat de les entitats promotores del Pacte Nacional pel Dret a Decidir en suport al 9N
 
El Pacte Nacional pel Dret a Decidir manifesta el seu ple suport a la convocatòria que el President de la Generalitat adreça a tot el poble català per a manifestar a les urnes el desig de la ciutadania sobre el futur polític i institucional del nostre país.
 
Fonamentada en la Llei de Consultes no referendàries del Parlament de Catalunya, aquesta convocatòria a les urnes és un element previ i clarificador per a treballar políticament el nostre futur nacional.
 
El Pacte Nacional pel Dret a Decidir encoratja a tota la ciutadania a defensar el poder expressar la seva opinió mitjançant el dret a vot, sigui quin sigui el sentit del seu vot, com un acte de responsabilitat cívica envers Catalunya.
 
Urgim el manteniment de la unitat de tots els partits polítics que defensen aquest Dret a Decidir, al llarg de tot el procés fins a assolir-ne la seva realització.
 
Els membres d’aquest Pacte Nacional manifestem també la unitat necessària per a expressar i correspondre a la voluntat majoritàriament demostrada del nostre poble.
 
Barcelona, 2 d’octubre de 2014.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.